Live Ajax – AS Roma: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League en daarin is AS Roma de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax en AS Roma troffen elkaar een keer eerder in Europees verband en dat was in het seizoen 2002/2003. Op 10 december 2002 versloeg Ajax de Italianen in Amsterdam met 2-1 en de return in Rome eindigde in 1-1 waardoor Ajax zich wist te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Karasev aangesteld als arbiter
De Rus Sergei Karasev is door de UEFA aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Karasev heeft Igor Demeshko en Maksim Gavrilin mee als assistenten, Aleksej Kulbakov is de vierde official en aan de VAR-knoppen zitten Vitali Meshkov en Sergei Ivanov.

Stekelenburg nog twijfelgeval. AS Roma gehavend
Het is nog altijd niet zeker of Maarten Stekelenburg vanavond het doel zal verdedigen. Steek viel afgelopen zondag tijdens de warming-up in Heerenveen uit met een blessure en werd vervangen door Kjell Scherpen. Ook Perr Schuurs is een twijfelgeval wegens knieklachten. Andre Onana, Noussair Mazraoui, Daley Blind en Sébastien Haller zijn er sowieso niet bij. Ook AS Roma kent de nodige problemen want trainer Fonseca kan niet beschikken over de geschorste Rick Karsdorp en moet door blessures een streep zetten door de namen van Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling, Stephan El Sharaawy, Juan Jesus, Marash Kumbulla en Nicolò Zaniolo.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts