‘Vanaf speelronde van 25 april weer beperkt publiek in de stadions’

Het is de bedoeling dat er vanaf de Eredivisie-speelronde van zondag 25 april weer publiek welkom is in de stadions. Dat beweert althans sportmarketeer Chris Woerts gisteravond bij hetTV-programma Veronica Inside. Het is nog niet officieel, maar volgens Woerts zit deze versoepeling er aan te komen. ‘Er moet nog een klap op gegeven worden in Den Haag, maar vanaf de speelronde van 25 april wordt er weer publiek toegelaten bij alle negen wedstrijden in de Eredivisie Ik denk tussen de vijf- en tienduizend, dat ligt aan de capaciteit van het stadion. Maar het is de bedoeling dat er in de laatste vier à vijf speelrondes publiek bij komt’, aldus Woerts. Ajax speelt tijdens de benoemde speelronde thuis tegen AZ en zou wellicht in die wedstrijd kampioen van Nederland kunnen worden.

‘Het gevoel met de supporters moet er weer komen. Ze zijn er een jaar niet geweest en de acties om seizoenkaarten te verlengen moeten weer komen. Ze moeten de liefde dus een beetje voelen van de club en het stadion. Het moet gewoon, want voor het voetballen is het zó belangrijk’, zo verklaard Woerts de noodzaak van deze versoepeling.

Related posts