Jong Ajax speelt gelijk op bezoek bij Helmond Sport: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. De ploeg van trainer Van der Gaag wist in de eerste helft veel kansen te creëren maar met name het winterweer was verantwoordelijk voor moeilijke momenten op het veld in Helmond. In de tweede helft wist de thuisploeg de score te openen via Vereijken en even leken de Ajacieden van slag. Het duurde een kwartiertje voordat Jong Ajax, met Max de Waal en Kristian Hlynsson inmiddels in de ploeg, het initiatief weer écht in handen nam. Uiteindelijk resulteerde dat ook in de gelijkmaker van Ünüvar. In de slotfase wist doelman Reiziger met een uitstekende redding zijn ploeg te behoeden voor een achterstand en zo eindigde het duel in 1-1. Aanstaande vrijdag speelt Jong Ajax een thuiswedstrijd tegen TOP Oss.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Q. Timber, Llansana, Musampa, Kasanwirjo, Regeer, Taylor (90. Fitz-Jim), Méndez (66. Hlynsson), Ünüvar, Hansen (46. Martha), Giovanni (66. De Waal)

Bron: Ajax.nl