Ajax Vrouwen winnen Eredivisie Cup (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondag de Eredivisie Cup gewonnen door FC Twente op sportpark de Toekomst met 3-2 te verslaan. De vrouwen gingen flitsend uit de startblokken en na een half uur stond het 2-0 door doelpunten van Tromp en Van den Bighelaar. Echter kwam de ploeg uit Enschede nog voor rust terug tot 2-2 via Kalma en Folkertsma. In het begin van de tweede helft scoorde Van den Bighelaar gelijk de 3-2 en dat bleek uiteindelijk ook de winnende treffer. Het bleef tot het einde spannend en in de laatste minuten volgde nog een offensief van Twente. De Ajacieden overleefden echter, pakten zeer verdiend de zege en daarmee de eerste prijs van het seizoen. De ploeg van Danny Schenkel is ook nog in de race voor de landstitel en de KNVB Beker. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, L. Bakker, De Sanders, Van der Gragt, Verhoeve, Spitse, Pelova, Van den Bighelaar, Grant, Tromp (83. Dijkstra), E. Bakker (65. Lewerissa).

Related posts

1 Comment

Comments are closed.