Jong Ajax pakt punt tegen NAC Breda: 1-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het thuisduel tegen NAC Breda. Vooraf gezien leek Jong Ajax het lastig te krijgen tegen de nummer drie van de ranglijst maar niks was minder waar. Met fris combinatiespel werd het fysiek sterkere NAC teruggedrongen. De ploeg uit Breda kon de eerste helft geen moment controle over de wedstrijd krijgen. Ünüvar kreeg uiteindelijk via een strafschop de kans op de 1-0 maar zijn inzet werd gekeerd door keeper Olij. In de tweede helft kreeg NAC een strafschop en die werd wel benut waardoor de Ajacieden vol aan de bak moesten. Het was uiteindelijk Mendez die met een klutsbal de 1-1 in het doel zag verdwijnen en beide ploegen bleven strijden om de drie punten. Omdat Douglas nog een tweede gele kaart kreeg, moest Jong Ajax in blessuretijd nog verder met tien man. Het hield stand en behaalde zo een knap resultaat.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Q. Timber (90+1. Hlynsson), Kasanwirjo, Llansana, Douglas, Regeer, Warmerdam, Fitz-Jim (66. Méndez), Martha (66. Musampa), Hansen (86. Giovanni), Ünüvar (90+1. Yah)

Related posts