Bekerfinale Ajax – Vitesse definitief zonder publiek

Ajax en Vitesse zullen het op 18 april zonder publiek moeten stellen. De KNVB ziet in verband met de lockdown geen mogelijkheid om supporters toe te laten zo weet nu.nl te melden. Hoewel Hugo de Jong op 23 maart nog de mogelijkheid voor publiek openhield is er na overleg tussen de KNVB en de overheden, de politie, de NS, Vitesse en Ajax tot dit besluit gekomen. “Dit is stevig balen, want niets is zo sfeervol als twee cupfighters die voluit voor deze grote prijs gaan, aangemoedigd door hun aanhang. Helaas moeten we daar nog een jaar op wachten. Wel zien we mogelijkheden dat het publiek binnenkort weer in de stadions kan, maar voor de bekerfinale komt dit helaas te laat”, aldus Eric Gudde, directeur betaald voetbal bij de KNVB.

Related posts