Gravenberch maakt debuut bij verliezend Oranje, Klaassen scoort

Het Nederlands Elftal is slecht begonnen aan de kwalificatiereeks voor het WK. In Istanbul ging het elftal van bondscoach Frank de Boer met 4-2 onderuit tegen Turkije. Daley Blind begon als enige Ajacied in de basis en werd acht minuten voor tijd vervangen door Ryan Gravenberch die daarmee zijn debuut maakt in Oranje. Davy Klaassen kwam na 70 minuten spelen in het veld en was direct belangrijk. Via een heerlijke goal wist hij de aansluitingstreffer te maken (3-1) en bovendien was hij ook betrokken bij de tweede treffer van Nederland die werd gescoord door Luuk de Jong (3-2). Het Nederlands elftal komt zaterdag alweer in actie als de thuiswedstrijd tegen Letland op het programma staat.

Opstelling Oranje: Krul; Tete (Dumfries 69.), De Ligt, Blind (Gravenberch 82.), Wijndal (Van Aanholt 82.); De Roon (De Jong 62.), Wijnaldum, F. De Jong; Berghuis, Memphis en Malen (Klaassen 69.).

Related posts