Prijsvraag: Wie zijn deze Ajacieden van weleer? Win dat Ajax-trainingsjack

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer is het schitterende Ajax Uit trainingsjack van dit seizoen (zie foto hierboven) te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wie zijn de Ajax spelers op onderstaande foto?  Als je het weet mail dan je antwoord naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. 

Win dus voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! 

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 maart a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM, ADRES  EN MAAT DINGEN NIET MEE!!!

Wie zijn de onderstaande drie Ajacieden van weleer?

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De complete Ajax-collectie zowel uit als thuis van dit seizoen is nu bij Bouds-Inn verkrijgbaar met maar liefst 40% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode AJAX40


Nu met 40% korting via de kortingscode Ajax 40

 

Related posts