Ajax Vrouwen ruim langs Excelsior: 1-4

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Excelsior met 1-4 gewonnen. Op bezoek bij de hekkensluiter wisten de Ajax Vrouwen wat ze te doen stond: allereerst winnen en het liefst natuurlijk met goed spel om vertrouwen te tanken. De wedstrijd kende nog een ruststand van 0-0 maar in de tweede helft kwamen de Ajax Vrouwen op stoom. Van den Bighelaar schoot in de 55ste minuut een strafschop binnen en nadat Grant niet veel later de 0-2 scoorde leek de wedstrijd beslist. Toch wist de thuisploeg via Ibes de aansluitingstreffer te scoren. Echter zes minuten voor tijd liet Eshly Bakker even haar klasse zien en met twee fraaie doelpunten trokken de Ajax Vrouwen de overwinning over de streep.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, L. Bakker, Van der Gragt, Doorn (80. De Sanders), Verhoeve, Spitse (86. Dijkstra), Munsterman (46. Sabajo), Pelova, Grant, Tromp (80. E. Bakker), Van den Bighelaar

Related posts