Live Ajax – ADO Den Haag: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax ADO Den Haag staat voor de 46ste keer op het programma en vaak leverde dat veel doelpunten op. De grootste overwinning op de Hagenezen viel toevallig ook op 21 maart maar toen was het 1982. In stadion de Meer werd het maar liefst 9-1 met doelpunten van Cruijff (2x), Kieft (3x), Tscheu la Ling, Dick Schoenaker, Soren Lerby en Gerald Vanenburg. Vorig seizoen won Ajax deze wedstrijd met 6-1. ADO Den Haag draait geen best seizoen en we vinden ze terug op plek vijftien met 15 punten uit 26 wedstrijden. Ajax is koploper en heeft inmiddels 63 punten uit 25 wedstrijden.

Lindhout aangewezen als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal in de Johan Cruijff Arena worden bijgestaan door de assistent-arbiters Polman en Strijker. Van der Laan is aangewezen als vierde official en Nijhuis fungeert als VAR. Ajax – ADO Den Haag begint zondag om 20:00 uur.

Ten Hag geeft Blind rust
Daley Blind maakte afgelopen donderdag zijn rentree tegen Young Boys nadat hij was hersteld van knieklachten. Toch zal Blind zondag niet in actie komen en geeft Erik ten Hag hem rust, zo weet het AD te melden. Het betekent dat Edson Álvarez weer op het middenveld komt te spelen. Perr Schuurs krijgt een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts