Jong Ajax in doelpuntrijke wedstrijd langs MVV: 4-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond eindelijk weer eens de drie punten weten te behouden en versloeg op sportpark de Toekomst MVV in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3. Daan Reiziger begon onder de lat en debuteerde daarmee in het betaald voetbal.

De wedstrijd was twaalf minuten oud toen Naci Ünüvar de score opende en gezien het spel van Jong Ajax was het wachten op de 2-0. Echter kwam MVV langszij via Naudts maar lang konden de bezoekers uit Maastricht daar niet van genieten. Musampa zorgde voor rust nog voor de 2-1 en nadat Martha vlak na rust de 3-1 scoorde leek de ploeg van Van der Gaag op rozen te zitten. Toch werd het weer spannend. Scheidsrechter Rozendal floot niet bij een hoofdblessure van Youri Baas en MVV profiteerde in alle consternatie via Mickels: 3-2. De bezoekers gingen daarna op zoek naar meer maar uit een counter scoorde Hansen de 4-2. Doordat MVV vlak voor tijd de 4-3 scoorde was het even billenknijpen voor de Ajacieden, want dit seizoen werden er al meerdere malen punten verspeeld in de slotfase. Echter trok Jong Ajax de overwinning over de streep en bleven de drie punten in Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Kasanwirjo, Regeer, Musampa, Baas (65. Douglas), Warmerdam (89. Salah-Eddine), Mendez (74. Van Gelderen), Fitz-Jim, Martha (89. Hillen), Hansen, Ünüvar (65. Rasmussen)