Ajax Vrouwen weten topper tegen PSV Vrouwen niet te winnen: 2-1

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond de kans laten liggen om de koppositie te pakken in de competitie want in Eindhoven ging het duel tegen de vrouwen van PSV met 2-1 verloren. Door de nederlaag is de achterstand opgelopen tot vijf punten. De doelpunten van de thuisploeg vielen kort voor en na rust en het was Romée Leuchter die daar verantwoordelijk voor was. In de slotfase speelden de Ajax Vrouwen alles-op-alles en werden grote risico’s genomen op jacht naar de aansluitingstreffer. Die viel uiteindelijk ook in de 90ste minuut door Van den Bighelaar maar meer zat er ook niet in voor de ploeg van Schenkel. Door de nederlaag staan de Ajax Vrouwen nu op een derde plaats in de competitie.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most (46. Verhoeve), Van der Gragt, Doorn (68. De Sanders), L. Bakker, Spitse, Munsterman (61. Grant), Pelova, E. Bakker (60. Hoekstra), Tromp (84. Sabajo), Van den Bighelaar

Bron; Ajax.nl

Related posts