Ajax met 21 spelers naar Zwitserland, Timber en Mazraoui ontbreken, Blind weer fit

Ajax is woensdagmiddag met 21 spelers afgereisd naar Bern waar donderdag de return tegen Young Boys wacht. Daley Blind is voldoende hersteld van zijn knieklachten en maakt dan ook deel uit van de selectie. Jurriën Timber en Noussair Mazraoui blijven achter in Amsterdam. Timber moest afgelopen zondag de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook missen en trainer Erik ten Hag gaf aan dat de verdediger ziek is. Mazraoui is al langer uit de roulatie met een oogblessure.

De selectie
Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen., Perr Schuurs, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Sean Klaiber, Devyne Rensch., Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus., David Neres, Antony, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lassina Traoré, Oussama Idrissi, Brian Brobbey.

Related posts