Jong Ajax onderuit tegen Jong AZ: 2-1

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong AZ met 2-1 verloren en daarmee blijft de ploeg in een negatieve spiraal zitten. De ploeg van trainer Van der Gaag pakte nog wel de voorsprong via Unuvar, maar voor rust wist de thuisploeg nog de gelijkmaker te scoren via Duin. Niet veel later had Duin de 2-1 op zijn schoen maar Scherpen wist redding te brengen. In de tweede helft leek Jong Ajax de voorsprong te pakken maar Brobbey miste oog in oog met de doelman. Daarna schoot Hansen op de paal en was het Jong AZ wat via Goudmijn de voorsprong pakte. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen; Kasanwirjo, Regeer, Llasana (37′ Van Gelderen), Baas (83′ Douglas); Warmerdam, Fitz-Jim, Taylor; Hansen (63′ Martha), Brobbey (63′ Rasmussen), Ünüvar (83′ Mendez)

Related posts