Directeur ontkracht gerucht dat Ajax zich heeft gemeld voor Sparta doelman Okoye

Ajax heeft zich niet bij Sparta Rotterdam gemeld voor Maduka Okoye, zo laat technisch directeur Henk van Stee weten aan Voetbal International. “Absolute onzin”, noemt hij het gerucht dat werd gemeld door RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel in het praatprogramma FC Rijnmond. Ook het Algemeen Dagblad meldde dat de 21-jarige doelman op ’tal van lijstjes van clubs’ staat, al werd door de krant geen specifiek geïnteresseerde clubs genoemd.

Volgens het Algemeen Dagblad is Okoye de volgende speler van Sparta die de club miljoenen euro’s zal opleveren. De Nigeriaans international maakte dinsdag tegen VVV-Venlo (0-1 winst) een uitstekende indruk en dat is volgens het dagblad niet onopgemerkt gebleven bij belangstellende clubs. Okoye heeft op Het Kasteel een contract tot medio 2023 en Sparta heeft de eenzijdige optie om die verbintenis met nog eens twee seizoenen te verlengen. De Eredivisionist zal daarom een ‘stevige transfersom’ voor hem vragen. Er zou nog geen concreet bod binnen zijn gekomen.

 

Related posts