Live PEC Zwolle – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Dit weekend staat de 26ste speelronde op het programma en Ajax mag die zondagmiddag om 16:45 uur afsluiten met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
PEC Zwolle – Ajax staat  voor de twintigste keer op het programma en daarin boekte Ajax twaalf zeges waaronder in de laatste vijf edities. Eerder dit seizoen won Ajax de thuiswedstrijd met 4-0 door doelpunten van Huntelaar, Gravenberch, Promes en Antony. PEC Zwolle vinden we momenteel terug op een dertiende plaats met 26 punten uit 25 wedstrijden. Ajax is koploper en heeft 60 punten uit 24 wedstrijden.

Van Boekel aangewezen als arbiter
Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Goossens en Osseweijer. Vierde official is Dröge en Gözübüyük zal fungeren als VAR.

Blind afwezig, Neres op de bank
Daley Blind kampt nog altijd met knieklachten waardoor hij de wedstrijden tegen FC Groningen en Young Boys aan zich voorbij moest laten gaan. Het AD verwacht dat Blind ook zondag niet van de partij zal zijn. Sebastien Haller keert weer terug in de basis waardoor David Neres waarschijnlijk op de bank begint.

Vermoedeliike opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts