Jong Ajax weet ook niet te winnen van hekkensluiter FC Den Bosch: 1-2

Jong Ajax kent momenteel niet zijn sterkste periode en ook maandagavond wist het elftal van trainer Van der Gaag geen punten te pakken. Op sportpark de Toekomst wist FC Den Bosch uiteindelijk met 1-2 te winnen.

Jong Ajax begon fel aan de wedstrijd en na een aantal mooie combinaties kwam het ook op voorsprong. Youri Regeer ging over de knie bij Felida en Taylor schoot de toegekende strafschop in de tiende minuut binnen. Daarna was Jong Ajax sterker en had het de voorsprong moeten uitbouwen. Echter kwamen de bezoekers langszij via een doelpunt van Hornkamp. Ook in de tweede helft zocht Jong Ajax de aanval en had het meerdere malen de voorsprong kunnen pakken. Echter ging het bij de eerste tegenaanval mis en kon Kuijpers de 1-2 scoren. Zo kende Jong Ajax een teleurstellende avond, waar het gezien het spelbeeld zéker een punt had verdiend.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Q. Timber, Llansana, Kasanwirjo (82. Giovanni), Baas, Regeer, Taylor, Fitz-Jim (70. Warmerdam, Martha (82. Mendez), Hansen (63. Rasmussen), Ünüvar