Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen Heerenveen: 1-1 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen de vrouwen van Heerenveen niet winnend weten af te sluiten. Op sportpark de Toekomst eindigde het duel in 1-1. 

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat de dames uit Heerenveen zich niet zonder slag of stoot gewonnen wilden geven tegen de koploper. Heerenveen was fel en daar hadden de Ajax Vrouwen het moeilijk mee. Toch was het Van den Bighelaar die de kans kreeg op de openingstreffer maar haar inzet ging net over. Enkele minuten later was het aan de andere kant wel raak want oud-Ajacied Van de Westeringh wist Lize Kop met een kopbal te verslaan. De voorsprong van de bezoekers duurde echter niet lang want Van den Bighelaar liet weer van zich horen. Vanuit een schier onmogelijke hoek schoot zij knap raak en tekende daarmee aan voor de 1-1. In de tweede helft waren beide teams opnieuw aan elkaar gewaagd maar gescoord werd er niet meer, waardoor de Ajax Vrouwen twee dure punten lieten liggen. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk aanwezig voor weer wat fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Verhoeve, de Sanders, Van der Gragt, L. Bakker, Tromp, Spitse, Dijkstra (85. E. Bakker), Lewerissa (63. Pelova), Van den Bighelaar, Vonkova (75. Grant).

Related posts