Overmars haalt uit naar KNVB: ‘Het is te gek voor woorden’

Marc Overmars stelt alles in het werk om Brian Brobbey in Amsterdam te houden. Overmars haalde in gesprek met De Telegraaf vernietigend uit naar KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma, die zich publiekelijk uitsprak over de interesse van RB Leipzig in Brobbey. 

Overmars zou vorige week naar Monaco zijn gevlogen om met zaakwaarnemer Mino Raiola de situatie rondom Brobbey te bespreken. ‘We hebben een aanbieding gedaan waarvan je van je stoel valt’, bevestigt Overmars. ‘Nee, de hoogte van het salaris geef ik niet. Maar uit het voorstel spreekt heel, heel veel vertrouwen. We hebben met hem hetzelfde idee als eerder met Ryan Gravenberch. En kijk welke stappen Ryan heeft gezet. Tevens kan Brian op veel speeltijd rekenen ondanks de komst van Haller. De KNVB is er voor de clubs. Maar de hoogste voetbalbaas van Nederland vindt het prima als Brobbey naar het buitenland gaat. Hij zou Brian moeten adviseren bij Ajax te tekenen en moeten zorgen dat zulke spelers aan boord van clubs in de Eredivisie blijven. Ik hoop echt dat Brian en zijn zaakwaarnemer alsnog voor een nieuw contract bij Ajax kiezen. Wij halen in Europa het leeuwendeel van de punten voor Nederland binnen. Dan vecht je om een toptalent te behouden. En dan krijg je dit… Het is te gek voor woorden’, zo laat Overmars weten.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    het is zeker te gek voor woorden maar ik denk dat ze daar gevoed worden door uitspraken van de kenners in de talk shows en de trainers van de clubs onder ons die blijven maar zeuren dat we zoveel geld hebben en dat het competitie vervalsing is dus zouden ze het fijn vinden dat de goede spelers Ajax verlaten , hoezo Calimero gedrag 🙂

Comments are closed.