Opstellingen PSV – Ajax

Vandaag kunnen we goede zaken doen want bij winst staan we 9 punten los van de nummer twee mét nog een wedstrijd tegoed. PSV heeft de laatste zes wedstrijden tegen Ajax niet gewonnen en moet om aansluiting te houden volle bak gaan. Ajax gaat dat altijd alleen moet het, zeker vandaag, minder slordig doen. Erik ten Hag over deze ‘clash’: ‘Dit is een ongelooflijke clash, waar we weer klaar voor zullen moeten zijn. We verheugen ons er op. Wij kijken van wedstrijd tot wedstrijd. We moeten kwaliteit brengen’ en bedacht hiervoor de bovenstaande (foto) opstelling. De wedstrijd begin om 14:30 uur en staat alweer voor het vierde opeenvolgende seizoen onder leiding van Danny Makkelie.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Boscagli, Rosario; Thomas, Götze; Zahavi, Malen

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

 

Related posts

7 Comments

 1. De Nees

  Gravenberch zwakste weer net als tegen Lille, loopt alles te vertragen met kappen en terugspelen, wandelt ongeconcentreerd rond. Dat joch denkt na alle hosanna dat hij er al is, heeft een goeie schop onder zijn reet nodig. Zoals zo vaak gezegd Blind in de verdediging is een ramp, kan alleen uit de voeten op MV. Kudus heeft nul wedstrijdritme, handelt 2 tellen te laat aan de bal. Grote boze Dumfries is een looser for life, daarom is het ook een ware boegbeeld van die nepclub. Super slecht Ajax vandaag maar dat zijn ze altijd tegen die pisvlekken. Tadic is King! Pak Schaal!

     1. Moosie

      Nou op de moeder van Eugenaar heb ik wel wat op te merken hoor…wat een kutwijf is dat zeg.

Comments are closed.