Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen PSV op het programma en bij winst kan Ajax een behoorlijk gat slaan in de strijd om de landstitel. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
PSV – Ajax staat voor de 64ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er slechts zestien te winnen. De laatste overwinning dateert uit 2016 toen Ajax met 0-2 won door doelpunten van Milik en El Ghazi. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al twee keer. Voor de competitie werd er met 2-2 gelijkgespeeld en voor de KNVB beker was Ajax in de Johan Cruijff Arena met 2-1 te sterk voor de Eindhovenaren. Vorig seizoen eindigde dit duel in 1-1 met treffers van Promes en Malen.

Makkelie aangesteld als arbiter
Danny Makkelie is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Steegstra en Diks. Lindhout zal fungeren als vierde official en Kamphuis als VAR. PSV – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Ten Hag zit krap in verdedigers
Noussair Mazraoui zal het duel tussen de nummers twee en één van de Eredivisie zeker niet halen en ook het meespelen van Nicolás Tagliafico is hoogst onzeker. Daarnaast is Daley Blind niet okselfris uit het duel tegen Lille OSC gekomen en vandaag zal worden besloten of Blind zondagmiddag kan aantreden. Toch maakt Ten Hag zich geen grote zorgen. ‘Hiervoor hebben wij een brede selectie. Als ze er alle drie niet bij kunnen zijn, dan zullen we dat moeten opvangen. Deze selectie zal laten zien dat ze dat goed kan’.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts