Ten Hag: ‘We kijken van ronde naar ronde en zondag bij PSV laten zien dat we de beste zijn’

Erik ten Hag was na afloop van de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Lille uiteraard blij en opgelucht. Het spel was niet altijd geweldig, maar Ajax wist met strijd en vechtlust wel te winnen. Door de zege plaatst de club zich voor de laatste zestien van de Europa League. Ten Hag toonde zich niet verrast: ‘Ik had dit wel verwacht. Lille is een heel goede ploeg. Als je twee keer wint van de nummer één van Frankrijk dan is dat een hele prestatie’, aldus Ten Hag voor de camera van ESPN.

‘Vandaag was het duidelijk moeizamer, dat heeft te maken met de slechte keuzes die we maken. Dan breng je Lille in hun kracht. Maar we hebben laten zien dat we kunnen schakelen en vechten. Als je niet goed voetbalt, moet je nog steeds winnen. En dat doen we. Maar we blijven kritisch, want we moeten beter.’

Op de vraag hoe ver dit Ajax kan komen in de Europa League is Ten Hag realistisch: ‘We kijken van ronde naar ronde, niet verder. Op dit moment is maar één ding belangrijk en dat is zondag, dan gaan we naar PSV. We willen daar laten zien dat we de beste zijn.’

Related posts