Ten Hag: ‘Ajax met Onana onder andere in gesprek over contract’

Ajax is op dit moment met André Onana in gesprek over allerlei zaken. De club heeft officieel beroep aangetekend tegen de schorsing van 1 jaar voor de doelman. Ook de situatie omtrent het in 2022 aflopende contract wordt besproken, zo laat Erik ten Hag weten tijdens de persconferentie deze woensdagmiddag. Een transfer in de aankomende zomer lijkt vanwege zijn schorsing immers klein. ‘Wij zijn in gesprek met hem. Tijdens die gesprekken kun je over de inhoud niets kwijt.’

In die twaalf maanden schorsing mag Onana niet alleen geen wedstrijden spelen, maar hij mag ook niet trainen bij Ajax. De vraag is dan ook hoe de keeper er in slaagt zijn conditie op peil te houden? ‘We zijn met hem in gesprek, de club. Dat gaat ook over zijn contractsituatie’, aldus Ten Hag daarover. ‘Vele opties passeren de revue. Maar pas na de uitspraak zullen we een definitief plan ontwikkelen. Hoe we de samenwerking gaan invullen.’

Related posts