Tagliafico en Mazraoui definitief niet tegen Lille

Ajax moet het in de return van de Europa League-duel tegen Lille OSC donderdagavond definitief doen zonder Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui, zo laat Erik ten Hag weten tijdens de persconferentie van woensdagmiddag. ‘Nee, Tagliafico is er niet bij. Mazraoui is ook niet aanwezig. Verder zijn er geen twijfelgevallen’, is Ten Hag duidelijk.

Hoe lang beide spelers nog aan de kant staan is volgens Ten hag nog niet bekend. ‘Mazraoui kampt met gezichtsvermogen (de speler kreeg een bal ongelukkig in zijn gezicht, red.). Het is geen voetbalblessure en daarom is het moeilijk om er een prognose op te geven.’

Wat betreft Tagliafico: ‘Het herstel gaat niet zoals gehoopt. Het is niet uitgesloten dat hij er zondag tegen PSV wel bij is, maar ik kan niet zeggen dat dat al de verwachting is.’

Related posts