Ten Hag geniet een uur van Ajax

Ten Hag heeft een uur genoten van Ajax tijdens het thuisduel met Sparta (2-0 winst). „We speelden prima”, aldus de Ajax-trainer voor de camera van ESPN. „En ik heb schitterende goals gezien. Het is echt jammer dat er nog geen publiek welkom is. Onze fans hadden zeker genoten.”

Ajax zakte na dat goede uur ver terug, zo zag ook Ten Hag. „Het laatste half uur legden we iets minder energie in de wedstrijd. Dan scoort Sparta nog tweemaal en dat was volgens mij redelijk onnodig. Maar al met al was dit een prima voorbereiding op ons duel van donderdag met Lille.”

Kudus (foto) had voor het eerst sinds 21 oktober weer een basisplaats, na de thuiswedstrijd tegen Liverpool waarin hij een knieblessure opliep. Ten Hag was tevreden over de rentree van de middenvelder. „Hij begon wat onwennig, maar kwam steeds beter in de wedstrijd. Hij maakte ook een mooi doelpunt. Dat zal hem helpen om weer helemaal terug te komen.”

Related posts