‘Ajax biedt 15 miljoen op Braziliaanse middenvelder Claudinho’

Volgens Braziliaanse media waaronder de  Braziliaanse tak van ESPN wil Ajax komende zomer weer een Braziliaanse topspeler naar Amsterdam halen. Het zou gaan om de aanvallende middenvelder Claudinho van Red Bull Bragantino; middenmoter in de Braziliaanse Serie A. De informatie werd verstrekt door journalist Jorge Nicola op zijn blog op het Yahoo! -portaal. Ajax zou ook al een bod uitgebracht hebben van een slordige 15 miljoen euro. Ook RB Leipzig en AS Roma worden genoemd waarbij Leipzig, dat ook onder beleid van Red Bull staat, daardoor in het voordeel lijkt. Het bod van Leipzig zou echter ‘slechts’ 12 miljoen euro zijn.

Live Ajax – Sparta: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Related posts