Opstellingen Lille – Ajax

Het stadion Pierre-Maurov in Lille is vandaag de arena waar Ajax het Europese avontuur vervolgt. In 2019 hebben we daar de Fransen twee maal weten te verslaan dus dat kan vandaag ook zomaar weer gebeuren. Noussair Mazroui is helaas nog niet fit genoeg om mee te doen terwijl Ryan Gravenberch voor deze wedstrijd geschorst is. Dusan Tadic staat in de spits geflankeerd door David Neres en Antony. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7. 

Opstelling Lille: nnb

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Blind; Antony, Tadic, Neres

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Nou kijk aan De Nees een mengelmoes van spelers die jij graag ziet in het elftal en spelers die ik graag zie. Nou dat moet dan een mooie pot worden met een goed resultaat. ?succes man

Comments are closed.