Live Heracles Almelo – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Heracles Almelo – Ajax staat voor de twintigste keer op het programma en daarvan won Ajax er twaalf. De ploeg uit Almelo mag zo onderhand een ‘angstgegner’ worden genoemd want de laatste drie edities verloor Ajax met 2-1, 1-0 en 1-0. Heracles Almelo vinden we terug op een tiende plaats met 28 punten uit 21 wedstrijden. Ajax is koploper met 50 punten uit 20 wedstrijden. Voor Maarten Stekelenburg is de wedstrijd in Almelo een speciale want met 38 jaar en 144 dagen zal hij de oudste speler van Ajax worden in een Eredivisie-duel.

Blom aangewezen als arbiter
Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Blom zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Dobre en Vandeursen. Vierde official is Blank en Dieperink zal fungeren als VAR. Heracles Almelo – Ajax stond gepland voor 21:00 uur maar door de koude weersomstandigheden is de wedstrijd verplaatst naar 18:45 uur.

Ajax met fitte selectie naar Almelo
Trainer Erik ten Hag kan zaterdag beschikken over een fitte selectie en is blij dat de wedstrijd verschoven is naar een vroeger tijdstip. ‘Gelukkig is het vervroegd naar 18.45 uur. Dan is het weliswaar nog steeds heel koud, maar het is altijd beter dan 21.00 uur. Op dat tijdstip kan het ongezond worden voor de spelers, want er wordt extreme kou verwacht’. Verder laat Ten Hag weten dat Ajax met een fitte selectie afreist naar Almelo. ‘Iedereen is verder goed uit de wedstrijd tegen PSV gekomen. In aanloop naar Heracles hebben we een fitte groep tot onze beschikking’, aldus Ten Hag.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts