‘Ajax volgt situatie Cillessen op de voet’

Ajax volgt de situatie van Jasper Cillessen bij zijn huidige club Valencia op de voet. De doelman herstelt nog van een blessure, maar desondanks volgt Ajax hem, mede vanwege de schorsing van André Onana van 12 maanden, zeer nadrukkelijk., zo schrijft de Spaanse krant El Desmarque

Volgens El Desmarque wordt Cillessen eigenlijk al sinds zijn transfer naar Valencia gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Afgelopen zomer gingen er nog geruchten dat Cillessen naar Amsterdam zou kunnen terug keren. Omdat Onana echter bleef zou dat toen niet door zijn gegaan.

Related posts

2 Comments

  1. De Nees

    Gaan ze na Klaassen weer een andere kneus terughalen? Volledige armoede in die koppen daar.

    1. EugAjax

      @De Nees, kijk jij wel goed voetbal? Andermaal hoofdrol Klaassen eerste helft vandaag . Eens goed die pass op Haller terugkijken. Ik maak me zorgen om je.

Comments are closed.