Ajax verhuurt Bandé officieel aan NK Istra

Ajax en NK Istra zijn het eens geworden over  de verhuur van Hassane Bandé aan de club uit Kroatië, zo meldt Ajax via de officiële website. Bandé, die eerder door Ajax werd verhuurd aan FC Thun, gaat voor anderhalf jaar aan de slag bij NK Istra dat een optie tot koop bedong. Mocht Bandé na zijn verhuur periode toch terug keren dan heeft hij nog een contractduur van een jaar bij Ajax tot de zomer van 2023. 

Bandé werd door Ajax in de zomer van 2018 gekocht van KV Mechelen voor een bedrag van zo’n 8 miljoen euro. Mede doordat hij direct een zware blessure op liep in de voorbereiding slaagde hij er niet in door te breken bij Ajax. Halverwege vorig seizoen verhuurde Ajax hem aan FC Thun. Hij degradeerde met de club en keerde in de zomer van 2020 terug bij Ajax. Zelfs in Jong Ajax kon hij niet imponeren en speelde slechts  acht wedstrijden mee. Van een debuut in Ajax 1 kwam het nooit.

Related posts