Spartak Moskou geeft Ajax drie opties om Promes over te nemen

Spartak Moskou heeft Ajax drie opties geboden om Quincy Promes over te nemen van Ajax. De Russische club wil zekerheid mocht Promes veroordeeld wordt voor het steekincident waarvan hij verdacht wordt. Spartak hoopt dan ook een zo vrijblijvend mogelijke deal te sluiten.

De eerste optie is dat men Promes gaat huren tot aan het einde van het seizoen met een optie tot koop. Ten tweede wil Spartak gesplitste betalingen inclusief de mogelijkheid tot ontbinden van de overeenkomst indien Promes terug moet naar Nederland voor een veroordeling. De derde optie is dat Spartak de volledige transfersom wel gaat betalen maar moet Promes tussentijds toch terug naar Nederland dan verlangt men dat Ajax een deel van de transfersom gaat terugbetalen. Directeur Anton Fetisov van de Russische topclub laat aan het Russische Sport-Express weten dat de drie opties kloppen en dat men bereid is om te onderhandelen en zich flexibel wil opstellen. Ajax heeft nog niet gereageerd op de voorstellen van Spartak.

Bron: Sport-Express

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Wat een gedoe zeg Quincy heeft toch gezegd dat hij onschuldig is dan moeten we dat maar geloven 🙂

  2. EugAjax

    Wat mij betreft gewoon een van de opties kiezen, soms moet je gewoon je verlies nemen. Het gezeik van de rechtszaak wil je er niet bij hebben, schuldig of onschuldig dat doet niet meer ter zake.

Comments are closed.