Ajax Vrouwen bereiken halve finale bekertoernooi na zege op Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben de halve finale van het bekertoernooi bereikt door vrijdagavond Heerenveen met 1-2 te verslaan. In Friesland kwam de ploeg van Danny Schenkel vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Van den Bighelaar. Na rust waren de Ajax Vrouwen de bovenliggende partij maar toch wist de thuisploeg via Hoekstra de 1-1 te scoren. Tien minuten later was het echter aan de andere kant weer raak en scoorde Tromp de 1-2. Heerenveen kreeg via Hoekstra nog een grote kans op de 2-2 maar die viel uiteindelijk niet. Naast Ajax Vrouwen plaatsten ook FC Twente Vrouwen, PSV Vrouwen en ADO Den Haag Vrouwen zich voor de halve finales.

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, Van der Gragt (59. Dijkstra), Spitse, L. Bakker, Van den Bighelaar, Grant, Van Diemen (87. E. Bakker), Lewerissa (87. Van der Most), Pelova, Stiekema (59. Tromp), De Sanders

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    gefeliciteerd meiden we kunnen nu wel wat positiefs gebruiken na de flaters van de afgelopen week.

Comments are closed.