Ten Hag: ‘Dit heeft nu hele grote consequenties en voelt onrechtvaardig’

Erik ten Hag heeft een reactie gegeven op de administratieve fout van Ajax waardoor Sebastien Haller niet speelgerechtigd is in de Europa League. De trainer geeft toe dat er binnen Ajax een fout is gemaakt, maar dat ze nog steeds hopen op clementie van de UEFA.

‘Op administratief gebied is er iets fout gegaan. Het was iets met computers en het ging om een vinkje aan of uitzetten en daar is iets verkeerd gegaan, want hij stond wel degelijk op de lijst. Dat is een kleinigheidje waarop het verkeerd is gegaan. Dat heeft nu hele grote consequenties en voelt onrechtvaardig. Ongelofelijk vervelend voor de speler in kwestie en wij hebben hem daarnaast natuurlijk niet voor niets gehaald. Hij heeft zijn waarde al laten zien. Hoe dit heeft kunnen gebeuren gaat nadrukkelijk geanalyseerd worden, maar Marc Overmars en ik zijn in principe verantwoordelijk’. Volgens Ten Hag is de speler in kwestie er zelf rustig onder. ‘Het is een ongelooflijke tegenslag voor hem. Maar hij is realistisch. Zoals ik hem ken is hij redelijk onverstoorbaar en hij weet dat de fout niet met opzet is gemaakt’.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Nee Haggie het is niet onrechtvaardig het is gewoon heel dom. Jaren geleden in een deuk gelegen omdat dit PSV overkwam. Niet 1 keer maar zelfs 2 keer. We zijn op weg om dat record te breken. We staan dus voor lul.

    Je hoeft niet elk record te willen pakken.

Comments are closed.