Kudus mogelijk in wedstrijdselectie tegen FC Utrecht; Tagliafico en Mazraoui waarschijnlijk niet

De kans bestaat dat Mohammed Kudus zondag eindelijk weer deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Ajax tegen FC Utrecht. zo laat Erik ten Hag weten tijdens de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. Kudus trainde de afgelopen dagen weer volop mee. Het is volgens Ten Hag afwachten hoe Kudus fysiek reageert hierop. ‘Kudus heeft de hele week getraind. Als hij geen reactie krijgt op deze intensieve dagen, dan zou ik hem op kunnen nemen in de wedstrijdselectie van zondag. Maar dat beslissen we zaterdag.’

Ook Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico zijn onzeker voor de wedstrijd tegen Utrecht. Beide spelers miste de wedstrijd tegen AZ wegens blessures. Hun inzetbaarheid lijkt nihil. ‘Het is donderdag. Dat is wat vroeg. We zullen de komende dagen moeten bekijken of Mazraoui en Tagliafico erbij kunnen zijn. Dat weet ik nog niet zeker’, aldus Ten Hag.

Ten Hag waakt voor onderschatting van de oponent van zondag; de club waar hij trainer was voordat hij naar Ajax vertrok. ‘Utrecht is de rivaal van Utrechts standpunt gezien. We weten hoe ze hier naartoe komen. Als wij zondag niet goed zijn, hebben wij een probleem. We moeten ervoor zorgen dat we klaar zijn.’

Related posts