Sébastien Haller staat niet op spelerslijst Ajax in Europa League

Sébastien Haller staat niet op de spelerslijst van Ajax voor de Europa League en dat is wel de bedoeling wanneer hij voor Ajax uitkomt. Ajax is met man en macht aan het uitzoeken wat er mis is gegaan: “Hij staat inderdaad niet op de lijst, we zijn aan het uitzoeken wat er is misgegaan. We hebben contact opgenomen met de KNVB en de UEFA maar hebben nog geen uitsluitsel”. Mocht het niet lukken Haller op deze lijst te krijgen dan mag hij niet meedoen terwijl Oussama Idrissi er al wél opstaat.

Related posts

4 Comments

 1. EugAjax

  AMATEURISME TEN TOP !
  Gelukkig staat Brobbey iig nog tot einde dit seizoen onder contract. Tsjonge tsjonge tsjonge

  ECHTER AJACIEDEN TERUG !

 2. Charka53

  Weer eens een hoop geld over de balk gedonderd hoe slim kan je zijn en laten we wel wezen zoveel laat Haller nu ook nog niet zien hij lijkt wel een spits uit 010 zo traag als dikke strond door een trechter . Geef de jeugd nu maar een kans die leiden we toch niet voor niets op.

  1. De Nees

   Ja de jeugd die na 2 basisplaatsen niet weet hoe snel te vertrekken want ze hebben nu naam gemaakt…die jeugd ja. Je laatste zin is wat ongelukkig getimed met Brobby’s bericht vandaag. Haller is geen behendige spits met fluwelen techniek, daar moeten we ‘m niet op beoordelen. Hij is een stevige spits die oorlog kan maken in de 16 en je moet ‘m ook goed bedienen vanaf de zijkanten, dat is wel wat ondermaats laatste tijd.

Comments are closed.