BILD: ‘Onana op lijstje bij Borussia Dortmund’

André Onana staat zeer nadrukkelijk in de belangstelling van Borussia Dortmund, zo meldt het gerenomeerde Duitse BILD. Dortmund zoekt een vervanger voor huidig eerste doelman Roman Bürki, aldus BILD. Bij de Duitse topclub is men van mening dat Bürki te wisselvallig presteert. Naast Onana staan ook Péter Gulácsi (RB Leipzig) en Odisseas Vlachodimos (SL Benfica) hoog op de verlanglijst.

Uit financieel oogpunt lijkt Gulácsi de meest gunstige optie voor Dortmund. De 30-jarige doelman van RB Leipzig mag vanwege een clausule in zijn contract de aankomende zomer voor een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro vertrekken.

Onana heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022. De afgelopen jaren wordt zijn naam wel vaker genoemd bij diverse clubs. Wanneer de keeper zijn contract niet verlengt, kan Ajax alleen in de aankomende zomer nog een zeer mooie transfersom voor Onana ontvangen.

Related posts