Opstellingen AZ – Ajax

Om 16:45 begint de wedstrijd in Alkmaar tegen AZ en wanneer Ajax zijn kaarten goed speelt dan kan AZ flink pijn gedaan worden. Bij winst wordt de afstand tussen de achtervolgers flink groter en dat geeft weer een beetje lucht, zeker nu op dit moment 040 het zwaar heeft in 010. Oefenmeester Ten Hag zegt: “We zitten in een goede serie en die willen we voortzetten. Dat willen we doen met goed voetbal. Als dat niet lukt, moeten we alsnog winnen. Met die instelling gaan we naar Alkmaar”. Nou beste Erik, het zal ons benieuwen. Bas Nijhuis zal de wedstrijd fluiten. 

Opstelling AZ: Bizot; Sugawara, Hatzidiakos, Marind Indi, Wijndal; Midtsjø, Stengs, Koopmeiners, Gudmundsson, Boadum Karlsson.

Opstelling Ajax: Onana; Rensch, Schuurs, Blind, Martínez; Álvarez. Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

 

Related posts