Live AZ – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondag de uitwedstrijd tegen AZ op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
AZ – Ajax staat voor de 42ste keer op het programma en daar wist Ajax er 21 van te winnen. De thuisclub trok 10 keer aan het langste eind. Vorig seizoen won AZ met 1-0 door een late treffer van Boadu. Vorige week troffen beide clubs elkaar in het bekertoernooi en in Alkmaar won Ajax met 0-1. AZ vinden we terug op een vierde plaats met 37 punten uit 19 wedstrijden. Ajax is koploper met 47 punten uit 19 wedstrijden. AZ – Ajax begint zondag om 16;45 uur.

Nijhuis aangewezen als arbiter
Bas Nijhuis is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd en dat staat garant voor doorspelen en niet teveel zeiken. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Kleinjan en Polman, is Mulder de vierde official en Ruperti de VAR.

Ajax met Alvarez en Martinez in de basis
Onze strijder Nico Tagliafico geeft normaal niet snel op maar de oogblessure die hij tegen Willem II heeft opgelopen is hem toch iets te gortig. Naar verwachting zal Lisandro Martinez hem vervangen in Alkmaar. Ook Edson Alvarez kan rekenen op een basisplaats en krijgt Timber opnieuw de voorkeur boven Schuurs.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Daley Blind, Lisandro Martínez, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts