Live Ajax – Willem II: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat in deze doordeweekse speelronde een thuiswedstrijd tegen Willem II op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Willem II staat voor de 44ste keer op het programma en daarvan wist Ajax 38 edities te winnen. Vorig seizoen verloor Ajax de thuiswedstrijd met 0-2 en werd de return in Tilburg niet meer gespeeld vanwege het stilleggen van de competitie door de coronacrisis. Dit seizoen eindigde de wedstrijd in Tilburg in 1-1. Ajax is momenteel koploper met 44 punten uit 18 wedstrijden. Willem II vinden we terug op de zeventiende plaats met 10 punten uit 18 wedstrijden.

Mulder aangesteld als arbiter
Siemen Mulder is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Mulder zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en Nanninga. Van der Laan is vierde official en Nijhuis fungeert als VAR. Ajax – Willem II begint vanavond om 21:00 uur.

Schuurs maakt plaats voor Timber
De verwachting is dat trainer Erik ten Hag besluit om Perr Schuurs op de bank te laten beginnen en zal Jurriën Timber zijn vervanger zijn. Zakaria Labyad krijgt de voorkeur boven Quincy Promes die nog altijd nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een transfer naar Spartak Moskou. Verder is er goed nieuws vanuit de ziekenboeg want Lassina Traore, Mohammed Kudus en Sean Klaiber lijken weer fit. Traore maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax en Kudus en Klaiber hebben de groepstraining weer hervat.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui,  Jurriën Timber, Daley Blind, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Zakaria Labyad, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts