Jong Ajax in slotseconden onderuit tegen Go Ahead Eagles (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond een zure nederlaag geleden tegen Go Ahead Eagles. Bij de ploeg van trainer Van der Gaag maakte Traore zijn rentree, leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, maar maakten de bezoekers in de slotseconden uiteindelijk nog twee treffers. 

Met de van een blessure teruggekeerde Lassina Traore én Quinten Timber had Jong Ajax de wedstrijd redelijk onder controle en speelde de wedstrijd zich vooral op het middenveld af waardoor er voor beide doelen nauwelijks gevaar was. Traoré kon nog weinig uitrichten, al was hij balvast en hadden de vijandelijke verdedigers soms een behoorlijke kluif aan hem. In de tweede helft kwam Brobbey in het veld voor Traore en nadat ook Ünüvar  in het veld kwam leek Jong Ajax sterker te worden, dit tot ergernis van de bezoekers. Toch wist Jong Ajax niet te scoren en dat deden de bezoekers uiteindelijk wel. Uit een corner scoorde Go Ahead in de 92e minuut de 0-1 en doordat Jong Ajax daarna toch nog op jacht ging naar de gelijkmaker scoorde Go Ahead uit een counter de 0-2.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Kasanwirjo, Regeer, Hillen (60. Musampa), Baas, Warmerdam, Taylor, Jensen (80. Fitz-Jim), Martha (60. Ünüvar), Traoré (46. Brobbey), Hansen (80. Q. Timber)

Related posts

1 Comment

Comments are closed.