‘Naast Spartak Moskou aast ook Galatasaray op Promes’

Ajax is met Galatasaray in gesprek over een mogelijk verhuur van Quincy Promes aan de Turkse topclub, zo weet althans het Franse Eurosport te melden. de Turkse club had eigenlijk haar zinnen gezet op Henry Onyekuru van AS Monaco, maar die onderhandelingen verlopen stroef. Zodoende struint Galatasaray de markt verder af en op die manier zou men volgens het Franse medium bij Promes terecht zijn gekomen.

Ook zijn voormalige werkgever Spartak Moskou zou Promes weer willen aantrekken, maar dat blijkt nog niet zo simpel. ‘Er zijn veel geluiden over. Als je de Russische journalisten spreekt, dan vindt Spartak hem geweldig. Alleen Spartak moet eerst verkopen voor ze iets kunnen doen. Als zij het geld niet hebben, dan gaat hij niet. Zo simpel is het, want ze gaan hem niet verhuren’. zo weet journalist Freek Jansen te melden.

Related posts