Jong Ajax verslaat Jong FC Utrecht: 1-2

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 1-2 gewonnen. Brian Brobbey, afgelopen zondag nog invaller in de Klassieker, opende na twee minuten de score. Brobbey had daarna nog twee grote kansen maar Jong Ajax kwam vlak voor rust toch op 0-2 door een eigen doelpunt van Marengo. In de tweede helft domineerde Jong Ajax de wedstrijd en Kjell Scherpen werd dan ook nauwelijks getest. Een late aansluitingstreffer van invaller Tim Pieters, bleek voor FC Utrecht onvoldoende. Met de overwinning klimt Jong Ajax naar de elfde plek op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, Regeer, Musampa, Baas, Taylor, Warmerdam (87. Fitz-Jim) , Jensen, Martha (71. Ünüvar), Brobbey (32. Pinas), Hansen (87. Giovanni)

Related posts