Ajax vindt opening in contractbesprekingen met Brobbey

Ajax heeft hernieuwde hoop dat Brian Brobbey ook de komende seizoenen is te bewonderen in de Johan Cruijff ArenA. Waar de gesprekken de afgelopen weken vastliepen, is er nu toch een opening gevonden, zo meldt De Telegraaf. Dat de talentvolle spits mocht invallen in De Klassieker gisteren (1-0 winst)was dan ook een signaal naar Brobbey, die deze week opnieuw in de directiekamer aanschuift.

De opvallende wending kan volgens De Telegraaf te maken hebben met het mogelijke vertrek van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04. Omdat Brobbey een aflopend contract heeft, zou Ajax hem deze winter moeten verkopen om nog iets aan hem over te houden. Maar tijdens een seizoen eventueel twee spitsen kwijtraken, is natuurlijk verre van ideaal. Borussia Dortmund en AZ werden aan Brobbey gelinkt, maar Ajax doet er alles aan om hem te behouden.

Zondag sprak ook Edwin van der Sar uit nog altijd goede hoop te hebben dat Brobbey zijn contract gaat verlengen. ‘Als wij met Brian praten, is het prima. We hebben vertrouwen in hem. Dat zie je ook in de minuten die hij krijgt. Op die manier hebben wij hoop dat hij bij ons blijft’, aldus Van der Sar ijn  het programma Rondo.

Related posts

2 Comments

 1. EugAjax

  Ik las net dat Ajax en Schalke akkoord hebben over The Hunt. Onvoorstelbaar zoveel goals wegdoen in race om het kampioenschap.

  Dan nu nog steeds dat ge-emmer met die Brobbey. Als hij niet wilt verlengen, prima dan moet je doorschakelen en een nieuwe spits halen.

  Lijkt me meteen een goede want als Brobbey zo talentvol had geweest liep hij na dit seizoen niet uit zijn contract. Zo goed is Brobbey blijkbaar niet.

  Dit is trouwens mss wel begin van het einde door die enorme salaris verschillen. Iedereen ziet dat die Haller voor 5 mln salaris op loonlijst staat en dus waarom zou Brobbey genoegen nemen met paar ton. Niks geleerd van de salaris strijd die ontstond in de jaren 90.

  Overmars kijk die docu nog even goed !

  1. KBouter

   Jaaaaa Eug wil terug naar het tijdperk met Sanna, Siem, vd Hoorn, v Rhijn, Fisher, Ebecelio, Dijks, Castillion, Hoesen en Denswil..dat soort amateurs die bijna niets kosten op de loonlijst.

   Als je internationaal mee wilt doen en blijven doen, moet je spelers halen en betalen want anders komen ze niet..die beter zijn dan wat we in huis hebben.

   Je hebt het over Brobbey, die moet inderdaad blij wezen met een paar ton ja, wat in godsnaam heeft die meikever laten zien, nog helemaal niets en ik geloof er ook niets van dat hij goed genoeg is voor de ingternationale top. op dit moment mag hij de tas dragen voor meneer Haller!!

Comments are closed.