Ajax en Schalke 04 akkoord: Klaas-Jan Huntelaar verlaat Ajax

Klaas-Jan Huntelaar heeft toestemming van Ajax gekregen om bij Schalke 04 medisch gekeurd te gaan worden. Wanneer deze keuring positief verloopt dan verkast The Hunter naar Gelsenkirchen om te proberen Schalke in de Bundesliga vlot te trekken, zo weet De Telegraaf te melden . Klaas-Jan liet na zijn briljante invalbeurt tegen FC Twente al weten dat de keuze tussen Ajax en Schalke 04 moeilijk voor hem was. Aanstaande woensdag kan Klaas-Jan al aan de bak tegen FC Köln en zondag mag hij zijn nieuwe club tegen Bayern München bijstaan.

 

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Klaas Jan als je werkelijk met gevoel deze keuze maakt moet je het doen Ajax zal er op verschillende momenten aan herinnerd worden wat voor waarde je op een moment voor Ajax kan betekenen met jou fanatisme en scoringsdrift maar om op de bank kampioen te worden is niks voor jou en als je schalke kan helpen niet de degraderen is dit voor jou ook een kampioenschap.
    Bedankt voor die leuke momenten en succes daar

Comments are closed.