Opstellingen Ajax – feyenoord

De Klassieker wordt vandaag gespeeld met normaal een overvolle Johan Cruijff Arena maar vandaag ff niet. Op eigen kracht moeten onze mannen het weer gaan doen en als de gedrevenheid er is dan gaat het lukken. Maar dan wel graag vanaf het eerste fluitsignaal! De bezoekers kunnen bij winst op de tweede plek komen maar dat gunnen we ze niet. We moeten van ze winnen en het liefst verpletteren. Erik ten Hag kiest voor bovenstaande opstelling (zie foto) zoals tegen Twente. Timber krijgt de voorkeur boven Schuurs. Danny Makkelie laat om 16:45 uur de wedstrijd beginnen.

Opstelling Ajax: Onana; Mazroui, J Timber, Blind, Tagliafico; Klaassen, Promes, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Opstelling feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Fer, Diemers, Toornstr; Berghuis, Jörgensen, Haps

 

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    bla bla bla…CONCLUSIE: Ten Hag is een matige trainer. Hopen dat AZ woensdag deze troep uit de beker gooit en Lille Ten Hag pootje haakt in de EL. Zolang Pisvlek niet de titel pakt laat de schaal maar voorbij gaan aan Ajax, dan maar liever AZ of Vitesse kampioen. Alles in het algemeen belang, raken anders deze Utrecht-intrigant niet kwijt.

Comments are closed.