Opstellingen FC Twente – Ajax

FC Twente ontvangt ons vandaag als tegenstander en rekent op een afstraffing. We hebben inderdaad nog  één en ander recht te zetten na de nederlaag in eigen huis. Sébastien Haller start vandaag in de basis en in de verdediging start Jurriën Timber. Quincy Promes steekt vandaag van wal op de nummer 10 positie. Pol van Boekel zal de wedstrijd, die om 20:00 uur in De Grolsch Veste begint,  leiden.

Opstelling FC Twente: Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Pierie, Oosterwolde; Zerrouki, Roemeratoe, Iilc ; Cerny. Danilo, Menig

Opstelling Ajax: Onana; Mazroui, J Timber, Blind, Tagliafico; Klaassen, Promes, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

 

Related posts

5 Comments

 1. EugAjax

  Zeer terechte overwinning. Onvoorstelbaar dat Ajax het toch nog bijna weer uit handen geeft.

  Wat ik nu niet snap is dat The Hunt bijna altijd over het hoofd gezien door TH. Hij levert bijna altijd. Nu zelfs in twee minuten tijd, terwijl het een schande is normaliter zo een icoon 1 minuut voor tijd in te laten vallen….

  Haller lijkt in ieder geval voor Eredivisie een aanwinst. Twee wedstrijden al beslissende acties.

  Als Ajax maar niet zo dom is om The Hunt naar S04 te laten gaan…ik hou mijn hart vast. Zonder The Hunt geen kampioenschap dat is inmiddels duidelijk toch Overmars en Haggie ?

  1. Moosie

   Eug ff echt een serieuze vraag .
   Wat drijft jou om hier na alles wat je in mijn ogen bijna allemaal terecht over je heen hebt gehad, hier nog te reageren ?
   ik vind dit echt zo bijzonder.
   ik ken in mijn omgeving echt niemand die dat snapt , laat staan zou doen.
   Maar jij wel kun je dit eens uitleggen ?
   mvg Moos

 2. EugAjax

  Moosie, ik heb getwijfeld of ik wel zou antwoorden. Ik heb op dit soort vragen al vaak genoeg een antwoord gegeven. Maar hier in het (voor mij) kort nog even mijn visie.

  Mijn drijfveer om hier te zijn: AJAX. Ik vind het geweldig om alles te zien, te lezen over deze mooie club. Ook vind ik het hartstikke leuk om over AJAX te discussiëren.

  Mijn visie op de drek die over me heen is gekomen.
  Die deel ik in twee categorieën in.

  De drek na mijn volslagen idiote compleet belachelijke bericht is meer dan terecht. ABSOLUUT. Daarvoor kon ik niet hard genoeg aangepakt worden.

  De drek die ik voor dat bericht heb gekregen in die jaren zijn over het algemeen onterecht.

  Ik ben toen uiteindelijk veel te ver doorgeslagen, maar als je die bijdrages tegen mij toen even terugleest dan snap je wat ik bedoel. De grootste dieptepunten. Iemand die vroeg hoe het met mijn moeder was week na overlijden, dat had ik gedeeld hier. En paar doodsverwensingen en bedreigingen.

  Rechtvaardigt dat dit belachelijke bericht NO WAY.

  Geef alleen maar aan hoe dat zo ver kwam. Nu ben ik terug en zal ik over AJAX schrijven en discussiëren. Niet over andere bijzaken.

  Vooruit mvg van mij ook dan ?

 3. EugAjax

  PS komt er op neer dat ik alle consequenties van na mijn idiote bericht aanvaard. Maar dat wil niet zeggen dat ik dan maar moet verdwijnen. Dat laat ik me door niemand vertellen en ik ben recalcitrant genoeg om er dan nog extra lang voor te blijven?

  1 consequentie heb ik onderschat. Ik wist dat vrouwen tot in den treurigheid op dingen terug kunnen komen die hun niet zinnen. Ik had dat echter niet verwacht van een groep stoere Fsiders ?.

Comments are closed.