Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat vanavond de uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Twente – Ajax staat voor de 53ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 23 te winnen terwijl de ploeg uit Enschede 16 keer de punten in eigen huis hield. Vorig seizoen won Ajax met 2-5 door drie doelpunten van Noa Lang en twee van Klaas-Jan Huntelaar. Dit seizoen wist FC Twente voor een verrassing te zorgen en versloeg het Ajax in eigen huis met 1-2. Ajax staat momenteel eerste met 35 punten uit 15 wedstrijden. FC Twente vinden we terug op plaats zes met 27 punten uit 15 wedstrijden.

Van Boekel aangewezen als arbiter
Pol van Boekel is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Polman en De Nas. Vierde official is Bijl en Higler zal fungeren als VAR.

Jans verwacht revanche
De altijd sympathieke Ron Jans is momenteel de trainer van FC Twente en verwacht een lastige wedstrijd voor zijn elftal. Jans won dan in december met 1-2 in de Arena maar weet ook dat Ajax op die avond onder het normale niveau speelde. ‘Wij hebben het toen goed gedaan maar die willen nu revanche en gaan echt niet rustig aan doen of rouleren omdat deze wedstrijd tussen hun wedstrijden tegen PSV en Feyenoord valt. Mochten ze het wel doen dan is het ook prima. Ajax is één van de topteams in Nederland en wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben. Zonder angst er gewoon invliegen’.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Quincy Promes, Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts