Jong Ajax en Helmond Sport delen de punten: 2-2 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft zaterdagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Jurriën Timber maakte na een blessure zijn rentree in het elftal van trainer Van der Gaag terwijl ook Kjell Scherpen weer minuten mocht maken.

De Ajacieden kwamen al snel op voorsprong want het was Pinas die in de elfde minuut de score wist te openen. Echter deden de bezoekers uit Helmond snel iets terug via Van Hoorenbeeck en na een half uur spelen werd het zelfs 1-2 door Loukili. Jong Ajax bleef echter goed voetballen en de gelijkmaker bleef dan ook niet lang uit. Via een rebound scoorde Jensen de 2-2 en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft controleerde en domineerde Jong Ajax de wedstrijd en Helmond Sport had het aan doelman Van Gassel te danken dat het niet op achterstand kwam. In een slotfase waarin beide ploegen het nog wel probeerden werd er uiteindelijk niet meer gescoord. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk ook weer aanwezig.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, J. Timber (46. Musampa), Llansana (55. Warmerdam), Baas (65. Douglas), Regeer, Taylor, Jensen, Martha (65. Hansen), Pinas, De Waal (24. Fitz-Jim)