Schöne laat contract ontbinden en wil een juiste stap maken

Lasse Schöne heeft zijn contract bij Genoa laten ontbinden waardoor de Deen transfervrij kan overstappen naar een andere club. Schöne heeft inmiddels een aantal aanvragen uit Italië op zak maar de geroutineerde middenvelder wil de juiste stap maken en hoopt heel misschien wel op een terugkeer naar Ajax.

‘Ik word dagelijks gebeld door clubs en agenten over Lasse. Maar Lasse is terecht kritisch en wil een juiste stap maken’, zo laat zaakwaarnemer Kanhai weten die een terugkeer naar Ajax zeker wel ziet zitten. ‘Lasse en ik zijn ervan overtuigd dat hij nog absoluut zijn topniveau van Ajax kan behalen. Een terugkeer naar Ajax zou ik ook niet onlogisch vinden. Lasse is nu juist de perfecte persoon die de soms ontbrekende balans kan brengen binnen en buiten het veld. We zullen dus samen gaan bekijken wat de juiste stap is nu’. Ajax heeft onlangs laten weten dat een terugkeer van Schöne als speler niet aan de orde is maar dat hij zeer welkom is in een andere functie. Of die gedachte nu veranderd is doordat Schöne een transfervrije status heeft is niet bekend.

Bron: VI

UPDATE:
Volgens Mike Verweij is Schöne niet in beeld bij Ajax om terug te keren. De Ajax-watcher van De Telegraaf reageerde op geruchten dat er mogelijk sprake zou zijn van een terugkeer van Schöne. ‘Het is logisch, want Schöne is behalve een hele goede speler voor Ajax geweest ook echt een van de mooiste persoonlijkheden die er in het voetbal rondlopen. Maar daar haal je geen spelers op. Ik heb te horen gekregen dat Schöne op dit moment geen optie is voor Ajax’, aldus Verweij.

Related posts

2 Comments

 1. EugAjax

  Als je nu toch beetje handelshuis wilt zijn moet je het volgende heroverwegen Overmars.
  – verkoop Alvarez aan Valencia en haal je transferbedrag terug
  – haal Schöne gratis op
  – betaal Schöne minder als Alvarez

  Resultaat:
  Je gaat in breedte kwaliteit erop vooruit. Je haalt een speler binnen de club die echt wat voor Ajax voelt. En je hebt je financiele blunder met Alvarez tot een minimum beperkt.

  No brainer heet dat Marc !

 2. Charka53

  We hadden Lasse nooit moeten laten gaan dit had geld en een hoop frustratie minder gekost

Comments are closed.