Ajax en Sébastien Haller zijn persoonlijk rond

De kans dat Sébastien Haller de nieuwe spits van Ajax gaat worden is heel groot. De enige drempel die genomen moet worden gaat over de transfersom en als die genomen is dan zou Haller zondag al tegen PSV kunnen spelen. Marc Overmars wil de spits van West Ham United direct definitief overnemen en als dat lastig is dan een huurdeal met verplichte koopoptie,  zo weet De Telegraaf te melden. 

De Telegraaf schat dat de transfersom richting de 25 miljoen euro zal gaan lopen en dan zal Haller de duurste aankoop van Ajax tot nu toe worden. Westham United betaalde in 2019 nog zo’n vijftig miljoen euro aan Eintracht Frankfurt voor de spits waarmee de afschrijving in anderhalf jaar vrij hoog lijkt.

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Technisch redelijk goede voetballer. Voetbalt makkelijk mee en maakt goede goals. Staat ook vaak op goede plek in strafschop gebied.

  Paar dingen die ik niet snap
  We hebben werkelijk drie spitsen en twee gelegenheidsspitsen. Moeten we dan 20-25mln uitgeven voor zo een speler? Veel te veel geld. Geslaagd bij Utrecht en Frankfurt niet bij WHU. Die willen hem dus verkopen voor helft bedrag

  Verder kan je dit soort transfersommen maken in deze corona tijdperk. Spelers leveren salaris in en nu komt er een dure speler…veel medewerkers ontslagen etc

  Lijkt me een dure paniek aankoop en dat voor flink wat jaren. Jaren geleden een echt talent die voor 5mln op te pakken was maar Overmars vond hem toen niet goed genoeg. Foutje van ca 15-20 mln.

  Niet onder de indruk van Ajax zijn handelswijze in deze. Laten we hopen dat het toch net zo goed uitpakt als ons laatste paniek aankoop. Ene Ziyech

Comments are closed.